De Dikdakkers

Zing mee, dans mee, feest mee………met de Dikdakkers!

 

Het feestduo de Dikdakkers weet precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feestje. De liedjes “Het Vliegerlied“, “Hobbelpaard“, “Dikdakkersdans” en natuurlijk de hit “Cowboys & Indianen” staan bol van de interactie. Het is slechts een kleine greep uit het grote repertoire van deze twee feestmakers.

Tijdens de vrolijke optredens van beide heren is “stilstaan” voor het publiek eigenlijk onmogelijk. Een optreden van Hans en Anton is een feest voor jong en oud!

 

Hun meest actuele hit die opgenomen is met het carnaval van 2013 in het vizier, is getiteld: “HET BOBSLEELIED” . Een aanstekelijk nummer dat het in de komende winterse feestperiode zeer goed zal doen! De single levert de heren in ieder geval de nodige publiciteit op. Zowel de Panorama (5 december) en de Telegraaf (8 december) wijden een artikel aan de heren.

Na het uitkomen van de single besluiten de Dikdakkers om een opmerkelijk item mee te nemen op het podium Een echte bobslee wordt op de bühne neergezet waarna een aantal mensen uit het publiek zullen worden uitgenodigd om tijdens de show plaats te nemen in de bobslee!

 

Info?? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op!

Contact

Copyright TOK Producties © 2017. Website ontwikkeling: Ricardo Scheepstra