Matthijs Koning

Het talent om te zingen heeft altijd al in Matthijs gezeten,

maar het kwam pas echt tot uiting op het eindexamenconcert op zijn middelbare school. Na afloop kreeg hij steeds meer te horen dat hij door moest gaan met zingen.

Matthijs werd pas echt als zanger ontdekt tijdens de talentenjacht voor het populaire Nederlandstalige festival Oosterhout Live. In een nek aan nekrace met de uiteindelijke winnaar maakte hij het de jury erg moeilijk en behaalde hij de tweede plaats. Zingen zit Matthijs in het bloed. Zijn opa was destijds als eerste Volendammer op televisie met het duo “Duo de Koning” dat hits scoorde als “Zij draagt een ring”

Trots op zowel zijn Volendams als Oosterhouts bloed zingt Matthijs graag Nederlandstalige nummers van onder andere Jan Smit. Ook heeft hij nummers van de populaire zanger Michael Bublé in zijn repertoire. Allemaal nummers die hij ogenschijnlijk moeiteloos weet te brengen. Helemaal in zijn element is Matthijs als hij nummers uit zijn eigen repertoire kan zingen. Zelf had hij al het nummer “Dan staat mijn wereld stil” opgenomen. Na de talentenjacht kreeg hij de kans om samen met de bekende Edwin van Hoevelaak een nummer op te nemen. Dit nummer “Dans met mij” markeert voor hem een vlucht in zijn zangcarrière.

Contact

Copyright TOK Producties © 2017. Website ontwikkeling: Ricardo Scheepstra