Sèz-You Showband

Sèz-You is een spetterende showband die al jaren het middelpunt is van grote en kleine feesten.

 

De 6 geschoolde musici brengen gedurende hun optreden met aanstekelijk enthousiasme vele medleys en stijlen ten gehore op zo’n manier dat het voor de toehoorder lijkt alsof de originele artiest er staat! Van Nederlandstalig tot rock en van house/dance tot soul: alle stijlen worden met het grootste gemak gebracht.

 

Een feest met Sèz-You is bij voorbaat al geslaagd!

Entertainment

Entertainment wordt bij Sèz-You met een hoofdletter ‘E’ geschreven. Getuige hiervan zijn de vele showblocks en thema’s, zoals die van het Zweedse succes-kwartet ABBA, Boney M of de Blues Brothers.

 

Naast het enorme all-round repertoire is Sèz-You ook inzetbaar op themafeesten: Sprookje van 1001 nacht, Ultimate Flashback, een Sinterklaas- of Kerstshow of Après-Ski thema-avond – het is allemaal mogelijk. Zowel de showblocks als de thema-feesten hebben aangepaste kleding en waar nodig choreografie.

 

Sèz-You is eventueel ook uit te breiden met een vaste, ingewerkte 3-koppige knallende blazerssectie!

 

Een veelzijdig orkest dus, dat overal inzetbaar is en altijd het juiste repertoire voor de gelegenheid heeft!

Technici

Dit alles wordt gecomplementeerd door 3 geweldige technici die het geluid en licht volledig aanpassen aan uw wensen. Door het gebruik van in-ear monitoring kan Sèz-You op elk gewenst geluidsniveau werken: dit kan varieren van diner-dansant tot festival niveau! Tevens blijft het podium door een minimum aan apparatuur en kabels er erg netjes uitzien.

 

Sèz-You is zowel op als naast het podium erg flexibel en denkt met u mee om uw feest tot een onvergetelijk succes te maken.

 

Kortom: vakbekwame, professionele entertainers die van uw feest een onvergetelijk evenement maken!

Klik op de knop en vul de offerte in.

Contact

Copyright TOK Producties © 2017. Website ontwikkeling: Ricardo Scheepstra